WINTERTIJD

‘T Is weer voorbij, die mooie zomer… De zomer van 2020, vergeten zullen we deze nooit meer. Een hele andere, dan alle zomers die we voorheen hadden. Ook voor ons, Coreworks. Ons seizoen werd door Tante Corona in een zucht omver geblazen. Ondanks de vele tegenslagen, waren er ook een aantal lichtpuntjes. Zo hebben we in samenwerking met een aantal van onze partners het Zomertheater kunnen realiseren. 21 uitverkochte shows van o.a. Danny Vera, Davina Michelle, Tino Martin, Chef’Special & Snelle, waarbij 750 personen aanwezig konden zijn en iedereen op veilige afstand kon genieten van een prachtige avond. Dat we projecten wél kunnen realiseren door concessies en aanpassingen te doen, geeft energie! Bij de pakken neer zitten, dat doen we niet. We bouwen door, to the next level!

WINTERTERRAS

De herfst is ondertussen aangebroken. De temperaturen dalen, en er hoost regelmatig een regenbui over ons Nederlandje. De horeca raakt de ruimte die deze zomer nog te benutten was op het terras, weer kwijt. Daar hebben wij dé oplossing voor! Het Winterterras. Een overdekt terras, met verwarming, in de buitenlucht.

Het terras kan worden opgebouwd in meerdere verdiepingen, zo is het mogelijk om op dezelfde oppervlakte een veel groter publiek te kunnen plaatsen. Het terras wordt ingericht volgens de RIVM-maatregelen waarin de veiligheid van de bezoekers en horecapersoneel voorop wordt gesteld. Zo is de routing in één richting waardoor mensen elkaar niet hoeven te kruisen en worden er looppaden gecreëerd voor de gast en het personeel waardoor 1,5 meter gemakkelijk kan worden gehandhaafd.

Interesse? Aarzel niet en neem contact op.

Bart van Schaaijk
Co-owner Coreworks
bart@coreworks.nl
073-6907408
06-46631551

OPLOSSINGEN:

 • Boven en onder terrasvoorziening.
 • Routing in 1 richting zodat mensen niet hoeven te kruisen
 • Makkelijk om 1,5 meter te bewaken door looppaden te creëren voor gasten en personeel
 • Transparante of gekleurde zeilen intern t.b.v. afscherming
 • In-en (nood)-uitgangen doormiddel van trappen
 • Alles constructief betekend volgens normeringen
 • Toiletten te implementeren onder de constructie
 • Overkappingen, waardoor men droog zit
 • Verwarming, waardoor men warm zit
 • Vele afmetingen en dimensies zijn mogelijk
 • Meerdere verdiepingen mogelijk

OP MAAT GEMAAKT

VAN WINTERTERRAS NAAR WINTERBELEVING

Nog meer gezelligheid rondom jouw winterterras? Dat kan bijvoorbeeld door extra activiteiten toe te voegen, zoals eetkraampjes of een sneeuwbaan. We kunnen heel veel kanten op met ons materiaal, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

KERSTBOOM

KOEK & ZOPIE

SNEEUWPOP

VUURPLAATS

TOEGANGSPOORT

RAMP

Coreworks BV

Ertveldweg 29
5231 XA ‘s-Hertogenbosch
The Netherlands
info@coreworks.nl
073-6907408
06-46631551

STAY STRONG